Merhabalar 1.6eco elegance almayi dusunuyorum .eksi yanlari nelerdir kronik arizlari yazarsaniz sevinirim
Merhabalar 1.6eco elegance almayi dusunuyorum .eksi yanlari nelerdir kronik arizlari yazarsaniz sevinirim
FC5lerde maalesef stepne gelmiyor, sadece tamir kiti ile geliyor. Akü ile ilgili kronik bir durum yok.İlginiz icin teşekkür ederim. İnternet ten araştırmama gore boya atma durumu varmis foruma goz attim galiba bu yuzden oto yikamayi tavsiye etmiyor cogu kisi. Abimin jazz vardi akusu iki yil dolmadan bitmisti kronik galiba. Birde yedek lastik aldinizmi ekstradan bagaja koymaya sert cukura girince lastik yarilmasi olursa tamir kiti ise yaramayacagi icin.
Zamanla trim sesleri çıkıyor. Lpg sistemine dışarıdan müdahele edilemiyor. Servis fiyatı yüksek. Cvt şanzımanın bakım süresi kısadır. Şanzıman ani zorlamaları sevmez. Boya malum belirtilmiş.Merhabalar 1.6eco elegance almayi dusunuyorum .eksi yanlari nelerdir kronik arizlari yazarsaniz sevinirim
Hocam trim sesleri nerelerden geliyor özellikle?Zamanla trim sesleri çıkıyor. Lpg sistemine dışarıdan müdahele edilemiyor. Servis fiyatı yüksek. Cvt şanzımanın bakım süresi kısadır. Şanzıman ani zorlamaları sevmez. Boya malum belirtilmiş.
Şu konuyada bakarsanız faydalı olur.
![]()
Civic FC5 - Garantiden Neleri Değiştirdiniz ?
Evet arkadaşlar konu başlığında da bahsettiğim gibi şimdiye kadar garanti kapsamında aracınızın neleri değişti, diğer kullanıcıları aydınlatmak için herkes paylaşırsa güzel olur diye düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Hocam trim sesleri nerelerden geliyor özellikle?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi