- Ad Soyad
- Ahmet Ö
- Aracınız
- Civic ES7 2001
Hocam trim sesleri nerelerden geliyor özellikle?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fc5 ‘de Trim sesleri - CivicTR Forum
2018 model Honda civic arabamda yaz ayının gelmesi ile beraber yolun hafif kötü olsa bile trim sesler geliyor. Aldığım yerin servisine götürdüm. Araca izolasyon yaptılar. Fakat sesler hiç bir şekilde geçmedi. Tekrar götürdüğüm aracımı, servis görevlisi sesin bu sefer ön göğüsten geldiğini...

Araç içerisinden gelen trim sesleri
Sunroof ve direksiyondan ses geliyor bunu giremem mumkunmu aracimdan sogudum surekli yuksek seste muzik dinliyorum anca oyle bastira biliyorum sesi iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Civic FC5 - Yeni trim bölgesi
Merhaba araçta uzun süredir bulamadığım zırıltı şeklinde sanki saçların birbirine vurması tarzı ses vardı tüm göğüse vb gelirdi bu ses . Aracı başkası kullanırken keşfe çıktım bu fotoğrafta belirttiğim yerden geliyor varmı bir çözümü başına gelen vb ? 2015 FB7 eco elagance
2020 Fc5...

Civic fc5 trim sesi
Sunroof açma butonunun olduğu bölümden sürekli bir zırıltı geliyor. Elimle butonun olduğu bölüme bastırınca veya sunroof camı ile açma butonunun arasındaki alana baskı yapınca ses kesiliyor. Benzer sorun yaşayan ve çözebilen var mı. Ayrıca özellikle son bir aydır sabahları orta konsoldan tam...
Faaliyet ayn-ı lezzettir...