Tamam şimdi bütün yıtıbırlar aynı videoyu aynı gün atıp dururlar gerçi en teknik inceleme her daim Yalın Gülmez' den gelecektir Drivetime da yenilerde iyi kanallardan biri diğerleri zaten ticari hoop ticari sağa çek. 

ne diyelim, İnşallah bundan sonraki aracınız honda dışında başka marka bir araç olur..Her zaman ki Honda.TR klasiği başka ülkelerde Elegance pakette arka havalandırma kanalları varken Türk alıcısı yine insan yerine konmamış aracı beğensem bile CVT şanzımanlı kesinlikle almam. Alana hayırlı olsun ufacık göçük sorunu çözmeyen Honda firmasına artık güvenim kalmadı şanzıman bozulursa 80 k kullanıcı hatası deyip salar bunlar başından.![]()
Pazar günü bakmıştım 1 ilan vardı. Saçma sapan bir resim koymuş. Şikayet ettim kaldırıldı. Pazartesi bakmıştım 2 ilan vardı, dün baktığımda 6 ilandı, şimdi ise 10 ilana çıkmış. İlk etapta kaç araç getirdiler bilmiyorum ama yine fırsatçıların eline düşmüş gibi görünüyor araçlar. Yeni Türkiye gerçeği bu artık... Sadece otomotiv değil aklınıza gelecek her sektörde insanımız artık her fırsatta karşısındakini söğüşlemeye çalışıyor.. Emeği geçenlerin Allah belasını versin..Günaydın arkadaşlar,sarı sitede sıfır citylere 252 bin civarı yazılmış-dolu paket-
Bayilerde yine aksesuar dayatması mı var yoksa talep yoğunluğundan sıra mı var?
Pazar günü bakmıştım 1 ilan vardı. Saçma sapan bir resim koymuş. Şikayet ettim kaldırıldı. Pazartesi bakmıştım 2 ilan vardı, dün baktığımda 6 ilandı, şimdi ise 10 ilana çıkmış. İlk etapta kaç araç getirdiler bilmiyorum ama yine fırsatçıların eline düşmüş gibi görünüyor araçlar. Yeni Türkiye gerçeği bu artık... Sadece otomotiv değil aklınıza gelecek her sektörde insanımız artık her fırsatta karşısındakini söğüşlemeye çalışıyor.. Emeği geçenlerin Allah belasını versin..
Günaydın arkadaşlar,sarı sitede sıfır citylere 252 bin civarı yazılmış-dolu paket-
Bayilerde yine aksesuar dayatması mı var yoksa talep yoğunluğundan sıra mı var?