Civic FE1 2023 FE1 Civic Elegance - Yakıt Deposu Hacmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtcpt94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Mert ay
Aracınız
Civic FE1 2023
Aracım benzin elegance 2023 fe1 modeli. Fabrika verilerine göre 47 litre gözüküyor depo hacmi fakat benzin az uyarısı alıp,tek çizgi,20 km yol kaldı gösterdiğinde benzinlikte fulledim fakat 36 litreye fullendi. Yani nasıl 47 litre oluyor onu anlayamadım. Aracım daha 10 bin kmde. Neredeyse sıfırken aldım. Hiçbir sorunu yok. Sizde de böyle mi depo ?

EK7

Aracınız
Civic FC5 2019
bence benzin uyarı göstergesi fazla itidalli ayarlanmış. bir keresinde gösterge 0 km gösterdiğinde 20 km daha gittim ve o halde 40 litreyi anca almıştı. benzin bitene kadar bi sürüp denemek lazim.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
bence benzin uyarı göstergesi fazla itidalli ayarlanmış. bir keresinde gösterge 0 km gösterdiğinde 20 km daha gittim ve o halde 40 litreyi anca almıştı. benzin bitene kadar bi sürüp denemek lazim.

hocam yapmamanızı tavsiye ederim yabancı forumlara göre bunun temel sebebi pompanın soğuk kalması adına,
deponuzda 0km yazdığında esasında 100km daha gidecek kadar yakıt kalıyor depoda yani kullanıcı ortalamasına göre bu 6-10lt arası bir yakıt ve temel amacı benzin pompasını soğuk tutmak özetle bir amaca hizmet ediyor evet pratik olmayabilir ama gerçeği bu bence bir benzinciye çekip 3dkda doldurmak kimseyi öldürmez 45lt yerine 35lt uyarsın gidip doldurmak 3dk.

Geri