hocam bahçeşehir edirne otobanı eğim nerdeyse hiç yok birde şunu farkettim 100km sabitliyorum 1saat 10dk civarı alıyorum bizim göstergeler yanlışmı gösteriyor acabaHocam eğimsiz sürekli düz bir yolda düşebilir.
Galiba 2 km/s oldugundan hizli gosteriyorhocam bahçeşehir edirne otobanı eğim nerdeyse hiç yok birde şunu farkettim 100km sabitliyorum 1saat 10dk civarı alıyorum bizim göstergeler yanlışmı gösteriyor acaba
Selamlar Öncelikle adım Dogan bende geçen sene bayiden 0 km honda aldım ama aracım fazla yakıyor banamıöyle geliyor lütfen bilgilendirir misiniz napmam lazım ? Aracım 2014 Fb7 Civic Eco Lpg düz vites.
Ankara İstanbul arası ...Bolu dağına kadar d100 den giderim hep manzarası iyi olur .Dağ dan sonra otobana geçerim. 434,6 km ortalaması 5.0 litre. gerçi lpg ile gittim ama hadi o da 5.5 olsun. lpg deposu hala dolu şu an İstanbul içi kullanımla 470 lerde ve sanırım gitmeye devam edecek biraz daha. Eğer uzun yol devam etseydim 500km 'yi çok rahat devirirdi. Lpg deposu en fazla 35-36 litre alabiliyor...
Ekli dosyayı görüntüle 1584
hocam harika ortalama, 170 kuruşa geliyor nerdeyse