istanbula saldırı gördüm ismail abi benim arabayı rengi yüzünden dışladıgı için kokareçe felan cagırmıyorlar
Kiskaniyorlardir bosver sen
Sent from my iPhone using Tapatalk
istanbula saldırı gördüm ismail abi benim arabayı rengi yüzünden dışladıgı için kokareçe felan cagırmıyorlar
Süper haber Hanım şu an İzmir de nasipse 28 haziran 4 temmuz arası doğumu bekliyoruz.Ben de tetikteyim daha erken gelirsem haberleşiriz zaten ben şimdiden 27 Haziranı programa aldım
Bulusma sonrasi da iyi haberlerinizi aliriz umarimSüper haber Hanım şu an İzmir de nasipse 28 haziran 4 temmuz arası doğumu bekliyoruz.Ben de tetikteyim daha erken gelirsem haberleşiriz zaten ben şimdiden 27 Haziranı programa aldım
+1 bagaji bosaltip surucu koltugu haric koltuklari sokup gereksiz agirlik yapan ne vatsa atip geliyorum. Yarinda spora baslayip kendi kilolarimdanda kurtulup geliyorum. .muha.
[MENTION=198]slayerxp[/MENTION] Abi aman atlama teyibide sök+1 bagaji bosaltip surucu koltugu haric koltuklari sokup gereksiz agirlik yapan ne vatsa atip geliyorum. Yarinda spora baslayip kendi kilolarimdanda kurtulup geliyorum. .muha.