Arkadaslar aracimi alali 1 ay oldu ve deli gibi lpg yakiyor 2014 otomatik. Almadan once arastirdim ve sehir ici cok az yaktigini dusunuyordum ama gel gor ki oyle olmadi 32 lt depo ile 200 km bile zor yapiyor arac hem de o kadar dikkatli kullanmama ragmen. Ayrica birde bir ayda nerdeyse 6-7 dis benzin kullandi yarinin iki dis ustundeydi suan 3 dis var hic te benzinde kullanmadim 3 gun once bakimdan cikti arac 900 tl 40 bin bakimi yaptirdim subap ayarindan sonra duzelir dedim ama iyice bozuldu ayari yarin servise tekrar randevu aldim simdi ben bu honda cem de ne yapayim siz de kac kurus yaktigini degilde bir depo lpg ile kac km gittiginizi yazarmisiniz karsilastirmamiz daha iyi olur bu sekilde
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar bende 1 depo lpg ile 33.6 lt aldı 350 km yi gördüm ama ayağımın altında yumurta var misali çok yavaş sürerek eco açık birşekilde gittim.İsteyince oluyor ama sıkışık trafik ve hava koşullarını göz önüne aldığımızda ortalama 300-320 km gidiyorum ortalama bu da benim için iyi bir değer.Tabi birde sabahları ilk çalıştığında benzini de işin içine katarsak baya yakıyor gibi düşünülebilir ama otomatiğin verdiği rahatlık ve konfora değer diye düşünüyorum.
Aracı ilk aldığımda da rodaj süresü hala bu yüzyılda dahi gerçekliğini koruyor her ne kadar lazer kesimler yapılsada var yani bir depo lpg ile 33-34 lt 220 km zor yapmıştım.Bu değeri görünce çok korktum ama rodaj süresi olabilir düşüncesiyle bekledim ve gerçektende düştü zamanla yakıt tüketimim.