Dogru soyluyorsunuz ama benim ters dustugum konu iscilik ucreti konusu. Montaj dahil 5250 tl gibi bi fiyat var. Haric de olsa ayni fiyat. Yurtdisinda 1500 dolar civarinda ama gumruk skintisi varHocam bu arkadaşlardan sonuçta bu ürünleri yurt dışından getiriyorlar yurt dışında n bakma firsatiniz oldumu
Tamam hocam bu konuyu silelim o halde. Ben acayim yeni konuyu. orada tartisarak gelistirelim.Olabilir
Kesin projeyse ayrı başlık bekleriz
Dusundugum olay cok basit aslinda. Bedava gibi bisey. Cizmeyi deniyorum ama cizimim cok kotuAir yaparsan ben de istiyorum abi ona göre
Teşekkür ederim efendim. Airmadz ile gorustum. Fiyatta anlasamadik. Fiyatlari hep montaj dahil. Kendim yapacagim diyorum. Bi turlu anlasamadik beyefendiyle. O konuda da yorumum var zaten. En son tır kupa korukleriyle kendim yapacagim o olacak. Hatta aklimda super bi fikir var ama teknik olarak emin degilim. Uygulama nasil olur bilemedim. Anlatayim mi? Ister misiniz
Berk aracında air olan tüm hondacilari taniyon maşallah şehir ayırt etmeden
Berk aracında air olan tüm hondacilari taniyon maşallah şehir ayırt etmeden
Benim Gamyona da bi el at da ona da air yapalım. Ama süspansiyonu yok önde de arkada da makas var