Selamlar. Bugün aracıma kapı üstü led ambiyans aydınlatma montaji yaptirdim. Oto elektrikçi yaptı ama çok kolaymış. Basit birkaç alet ile yapılabilir. Ama kapı döşemelerini sökmeniz gerekmekte. Aracım 2020 elegans guvenlik paketli (ihraç fazlası araçlardan
malzemeleri çamkırandan aldım. Içinden soketleri vb çikiyor ama montaj klavuzu yok. Firmayı aradım soketlerin kullanılmayacağını, ayna kapatma modülünün çalışmayacağını söylediler. Halbuki soket sokete montaj yazmışlar. Telefonda teknik arkadaş gereken bilgileri verdi. Usta da montajı yaptı. Montajdan önce ben ürünleri enerjilendirip denedim. Forumda daha önce yazıldığı gibi ışık şiddeti çok fazla idi. Gece karanlık yollarda çok göz alır. Bende içine önce 4mm silikon malzeme üzerine de beyaz mat 2mm pleksi kestim ve yuvaya yerleştirdim.. led bir yuvanın içinde ve led ile alt taban arasında 12 13 mm boşluk var. O boşluğa yerleştirdim. Bu şekilde yapınca çok iyi oldu. Göz almıyor. Servis te bu ürünleri takıyor ama çok parlak ışık veriyor. Size tavsiyem uygulama yapacaksanız ışığın şiddetini azaltmaya bakın.