@ywzckr merhabalar TSE 12047 belgesi var ise ve garanti kapsamına giriyorsa 10-20-30 veya tüm bakımlarımızı bosch car da yaptırmamızın bir mahsuru olur mu 15 Kasım da ilk şahsına civic excutive eco LPG almış biri olarak soruyorum bunu mazur görün malım devir ekonomi devri malesef bayiler fahiş amerikada FORD CUSTOMER 30 binde servise giderken burda 15 bin acaba JAPONYA dada civic Ler 10 binde bir mi gidiyor bu konuda bir bilginiz var mı teşekkürler şimdiden
Hocam bosch car servislerinin nerdeyse hicbirinin hizmet kapsaminda honda yazmiyor bu konuyla ilgili bosch car servisine mail attim ama donus olmadi. Tse ticaret bakanligina yonlendirdi ticaret bakanligindan cevap gelince konu acicam bununla ilgili. Japonyayi bilmiyorum ama avrupadada vw grubu 30 binde bir girerken ulkemizde 15bin. Ayni sekil hondalarda 20 binde bir giriyor bakima. Turkiye agir bakim kosullarinda oldugundan 10 binde bire tabi tutulmus sanirim bizde trafik dur kalk cok fazla yollar duzgun degil bundan oturu buna karar vermislerdir diye tahmin ediyorum cunku ortalama hizimiz hicbirimizin 30 km ustune varamiyor sehir icinde. Bu da yagin kullanim saatini artiriyor, traktorlerde km olmaz saatte bir yag degisir yag sadece 10 binde eskimez kac saat kullanildigi da onemli. Bosch car da suan icin bakim icin bisey diyemeyecegim ama ticaret bakanligi hizmet kapsamindaki marka onemsiz derse o zaman sorun olmaz. Ankarada hizmet kapsami honda olan var diger illerde denk gelmedim pek.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.