Yılmaz Honda'ya gittim bugün. Normal bakım, şanzuman yağı ve subap ayarı yapıldı. Orjinal yağ ve şanzuman yağı kullanıyor, fiyat uygun.Yakın zamanda lpg dönüşümü yaparak bende aracı garantiden çıkardım. İlerdeki bakımlar için fikir edinmek babında 1-2 yeri gezdim ve hondacı mehmete giderim sanırım. Ustası kadir bey var ve hatta benim araçla bir tur atıp sohbet ettik. Zaten 3-4 yer var bilindik. Kadir-Mehmet-Bar vs...
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yılmaz Honda'ya gittim bugün. Normal bakım, şanzuman yağı ve subap ayarı yapıldı. Orjinal yağ ve şanzuman yağı kullanıyor, fiyat uygun.
Yılmaz Honda'nın esas ustası Doğan Usta diye biliyorum, Honda Bora'dan yeni ayrılma bir ustadır. Genel duyumlarım şimdilik iyi gibi duruyor.Yılmaz Honda'ya gittim bugün. Normal bakım, şanzuman yağı ve subap ayarı yapıldı. Orjinal yağ ve şanzuman yağı kullanıyor, fiyat uygun.
Ben üçüncü bir özel honda servisine gidecektim. Önce Eren'e uğradım izlenimim iyiydi. Sora Yılmaz Honda'ya uğradım, ilk özel servisim olacağından yetkili servise yakın hizmet diye burayı tercih ettim. Esas gideceğim Kılıçlar Oto - Muhsin usta idi.Eren’e gittim ben tanimadan selam verdim girdim iceriye. Her seyinden cok memnun kaldim fiyat olarak da digerlerin in altinda ücret ödedim. Memnun kaldim tavsiye ederim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam selamlar, ayni durumdayiz. Bende 40binde garantiden cikaracagim. Sizin gibi servis ariyorum ben de. Cvt sanziman yagini hondada degistirip diger isleri disarda yaptirmayi planliyorum.Arkadaşlar bu 3 servis Ankarada, bana İstanbul içi lazım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.