1xbet

5 temmuz pazar iftar buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.ersoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
[MENTION=301]dr.ersoy[/MENTION] valla uzak hocamda daha orta yerde bi mekan bulsaniz daha mi hoş olur ne, kopruye daha yakin olsa hani :D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=301]dr.ersoy[/MENTION] valla uzak hocamda daha orta yerde bi mekan bulsaniz daha mi hoş olur ne, kopruye daha yakin olsa hani :D

Ben h.içi işten çıkıp saat 7 gibi hayatımda ilk kez beylikduzine gittim sırf [MENTION=128]tanerozbabacan[/MENTION] her buluşmada en az 60 km gelip 60 dönüyo diye. Ona jest yapmak için. O yüzden bırak biraz uzun olsun dostum. [MENTION=442]hakan uzun[/MENTION] izmitten geliyo. [emoji6]

Hakan Uzun

0
Yönetici
Ben h.içi işten çıkıp saat 7 gibi hayatımda ilk kez beylikduzine gittim sırf [MENTION=128]tanerozbabacan[/MENTION] her buluşmada en az 60 km gelip 60 dönüyo diye. Ona jest yapmak için. O yüzden bırak biraz uzun olsun dostum. [MENTION=442]hakan uzun[/MENTION] izmitten geliyo. [emoji6]

Mesafe cok onemli degil bence...nedir 70-100km honda var altimizda yol keyif[emoji51][emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracınız
Iyi hocam oyle olsun bakalim, sizin caniniz sagolsun be! Geliriz sıkıntı yok ben sadece teklif sundum :) [MENTION=301]dr.ersoy[/MENTION]

Arkadaslar anadolu 2. Kopruyu kullanicak arkadaslarla konvoy mu yapsak ?

Olabilir zaten genelde yolda belli bölgelerde bulusulup öyle gidiyoruz tam noktaya [emoji6]
Evet beyler yavaş yavaş florya mi bayrampaşa mi belirleyelim. Benim için farketmez zaten her türlü [emoji6]

Geri