Ben nasıl buldum buna ilk önce cevap vereyim , Derin araştırmalar , taksici , forumdaki bu forumdan bahsediyorum yaptıgımız derin istişareler sayesinde buldum ve fb7 olan arkadaşımın aracından 110 binde çıkan bujilerin genel durum olarak buldum , Kusura bakmayın ama servise bütün kullanıcılar koşulsuz güveniyor bunun sebebide boş garanti muhabbeti ,araçlarımız Honda bu araçlar bakımını yağ su filtreler tam yapın zaten kolay kolay bişey olmaz , Al sat vs yapmıyorum aracımı ailemle kullanıyorum ve vicdanım çok rahat emin olun sizin serviste kullanılan parçalardan kat kat daha güzel yağ , polen filtresi kullanıyorum , Dış tedarik altında varil yağı kullanıp 50 tllik polen filtresine 600 tl vermeye vicdanım el vermedi , Buji durumuna gelince de taksi fc5 hondalar var eminim sıkışık trafik , kısa mesafe , bu yollarda daha çok yorulur araçlar onlar bile 100 bin diyor , ve araçın sesi herşeyi anlatıyor 40 binde subab ayarı diyorlar yazıktır 80 binde subab ayarına gidip hiç sıkıntı olmayan fabrikasyon lpg araçlar var , Araçlarımız lpgli fakat fabrikasyon bu yüzden buji subab. vs bunlar çok daha uzun ömürlü... Sizlere tavisyem servisin her dediğne inanıp para tuzaklarına kanmayın..