merhaba şimdiye kadar 0-20 yağ kullanıyordum yağ bulması sıkıntı oluyor 5-30 daha rahat bulunuyor. geçsem problem olur mu?
5w30 a geçmek için çok erken. Aracınız fb7, FC5 veya fe1 ise 0w20 ye devam edin.merhaba şimdiye kadar 0-20 yağ kullanıyordum yağ bulması sıkıntı oluyor 5-30 daha rahat bulunuyor. geçsem problem olur mu?
Servis direkt orjinal yagini 1600 tl civarında satiyor bence riske girmeye gerek yok. Ordan satın alabilirsiniz yoksa motul veya Liqui molyMobil Super 3000 0W20 Motor Yağı 4L ÜT:2024
Mobil Super 3000 0W20 Motor Yağı 4L ÜT:2024www.cleanpex.com.tr
bu yağ uygun mu
( araç 2018 fc5 eco elegance)
internetten alacak güvenilir bir yer bulamadımServis direkt orjinal yagini 1600 tl civarında satiyor bence riske girmeye gerek yok. Ordan satın alabilirsiniz yoksa motul veya Liqui moly
N11'de tozlumadeniyag olarak aratın. Ben 10 yıldır buradan alırım. Yağları Orjinaldir.internetten alacak güvenilir bir yer bulamadım
N11'de tozlumadeniyag olarak aratın. Ben 10 yıldır buradan alırım. Yağları Orjinaldir.
Motul Eco lite 0w20 alabilirsiniz.
Evet. Bende 1 hafta önce aldım. Bakım zamanını bekliyorum.Motul 8100 Eco-Lite 0W-20 Dexos1 Gen 2 Motor Yağı 4 L Fiyatları ve Özellikleri
Motul 8100 Eco-Lite 0W-20 Dexos1 Gen 2 Motor Yağı 4 L en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
bu ürünmü hocam
aldım bende bakalım hayırlısıEvet. Bende 1 hafta önce aldım. Bakım zamanını bekliyorum.
Tabi yıllardır buradan alıyorum. Sorun yaşamadım ama bu konuda sorumluluk almış gibi de olmak istemem. Karar ve sorumluluk sizin.