Allah kaza bela vermesin hayırlı satışlar
Allah razı olsun, sağolun., Acil ihtiyaç olmasa satmak istemiyordum. Neredeyse hiç kullanmadım bile arabamı ama hayırlısı olsun.
Allah kaza bela vermesin hayırlı satışlar
Arkadaşlar fiyatı 124000 e indirdim çok acil satışı yapmam lazım lütfen paylaşır mısınız çevreniz ile teşekkür ederim şimdiden[URL unfurl = "true"] https://www.sahibinden.com/ilan/vas...de-ambalajlari-uzerinde-acill-653479574/detay [/ URL]
Fiyat: 126.000 tl. Pazarlık payı vardır.
Telefon: 0507 869 27 28
arkadaşlar günaydın, aracın satışını nasıl hızlandırabilirim, yardımınıza , değerli görüşlerinize ihtiyacım var.Arkadaşlar fiyatı 124000 e indirdim çok acil satışı yapmam lazım lütfen paylaşır mısınız çevreniz ile teşekkür ederim şimdiden
galerilerle görüştünüz mü ? aracınıza ne kadar fiyat verdiler.arkadaşlar günaydın, aracın satışını nasıl hızlandırabilirim, yardımınıza , değerli görüşlerinize ihtiyacım var.
Piyasadaki bu denli nakit sıkışıklığı durumunda bence 120bin teklife iyi bile denilebilir.galeriler biz 112-115e alırız diyor. Gelir burada galeriye bırakır sergiletir isen 124 124,5 'a satılır diyor ama ben aracımı galeriye bırakmak istemiyorum. Sahibinden de 120 bine talepler var. 120bin gibi bir rakama da satmak istmiyorum araçta 5000 bin TL'lik ek donanım var ve dediğim gibi araç sıfır gibi ambalajları da üzerinde hiç kullanılmadı neredeyse. kapalı garajda kaldı arka koltuklara neredeyse hiç oturulmadı.