Aku kutup baslarini soktum suan bi sorun yok tahminimce sorun elektriksel bakilmasi lazimP0722 Çıkış hızı sensörü devre sinyali.
Arıza kodun karşılığı bu olarak buldum.
İsterseniz bu sensörün soketine bir baktırın hocam.
İstanbulda ikamet ediyorsan İkitelli Atatürk Sanayisinde Sistem Honda var,ben aracımın bakımlarını orada yaptırıyorum ve memnunum.Götürmek istersen tavsiye ederim.Aku kutup baslarini soktum suan bi sorun yok tahminimce sorun elektriksel bakilmasi lazim
SM-J710FQ cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende oraya yaptiroyodum herseyo bu ariza icinde gittim 2 gun once.gitmeden oncede aradim emrullah beni tanir.iste oldugumu is cikisi gelecegimi soyledim 7 ye kdr gel hallederim dedi gittigimde 5 di. Bayramdan sonra gel diince husrana ugradim hatta fren balata degisimi yaptim.setup honda ramazani tavsiye etti arkadaslar gruptan yarin oraya gidecem.olaki 1 iki saat icinde yaparsa bundan sonra setup hondayi tercih edecem butun bakimlarimda.İstanbulda ikamet ediyorsan İkitelli Atatürk Sanayisinde Sistem Honda var,ben aracımın bakımlarını orada yaptırıyorum ve memnunum.Götürmek istersen tavsiye ederim.
Yanlış yapmış emrullah ozaman.Setup honda izlenimini paylaşırsan sevinirim.Bende oraya yaptiroyodum herseyo bu ariza icinde gittim 2 gun once.gitmeden oncede aradim emrullah beni tanir.iste oldugumu is cikisi gelecegimi soyledim 7 ye kdr gel hallederim dedi gittigimde 5 di. Bayramdan sonra gel diince husrana ugradim hatta fren balata degisimi yaptim.setup honda ramazani tavsiye etti arkadaslar gruptan yarin oraya gidecem.olaki 1 iki saat icinde yaparsa bundan sonra setup hondayi tercih edecem butun bakimlarimda.
SM-J710FQ cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Elbette.Yanlış yapmış emrullah ozaman.Setup honda izlenimini paylaşırsan sevinirim.
şu videodaki gibi şeyler oluyormuş çok enteresan, bu videodaki problemlerin hepsinin aynı anda olmasının mümkünü yokCiviclerde genelde bir sistem arızası çözülmeyince diğer bütün sistemlerde arıza veriyor gibi görünüyor. Örneğin akü azaldığında akü işareti sonrası bütün göstergeler yanmaya başlar. Ben fren sıvısı değiştirirken hava aldırmak için aracı çalıştırdığımda önce fren sıvısı az ikazı, sonrasında vsa direksiyon hepsinin ikazı yanmaya başladı, fren sıvısını doldurduktan 1 dk sonra bütün ikazlar sönmüştü.
Bak bu d isigi yanip sonuo digerleri sabit ayni anda yakioşu videodaki gibi şeyler oluyormuş çok enteresan, bu videodaki problemlerin hepsinin aynı anda olmasının mümkünü yok