Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara arkaya power led düşündüm ger ivitese bağlı olarak devreye girsin diye ama sonra vazgeçtim. Arabaya alıştım zaten ya sorun olmuyor pek sıkıntı yok
olay zaten arabaya alışma kısmında kopuyo doğru diyosun.ben de ilk aldığımda ön kamera taktırmıştım doğru düzgün kullanmadım bile şimdi zaten alıştım köşelerine o da aksesuar oldu kaldı
Benim linkini paylastigim orjinal honda ürünü. Fiyati kablo tesisati ile 80 dolar civarına geliyor. Elinde orjinal dikiz aynası olan varsa paylasirsa aynı ürünmü karşılaştırmış oluruz.
Cihazin fotografini gorunce nedense hemen birilerinin hackleyecegini ve surus esnasinda garip resimler cikacagini, surucunun dikkatini dagitacagini dusundum. Sanirim cok film izlemisim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.