Sığar mı ki 60ah'lık olan ? Akünün durduğu kafesi kaldırıp bağlantı noktalarını vs. modifiye etmek gerekir. Ben sığdıramamıştım fc5'te 60'lık aküyü, akücüde.2018 civic 1.6 exe eco aracımda bugün akü bitti, takviyeyle çalıştırdık şuanlık sorun yok ama elektirikçi ne zaman tamamen biteceği belli olmaz dedi o yüzden akü bakıyorum. Vartanın sitesinde uyumlu olan akünün 60ah d24 olduğunu gösteriyor 47ah den 60ah arasında çok fark var, Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sığar mı ki 60ah'lık olan ? Akünün durduğu kafesi kaldırıp bağlantı noktalarını vs. modifiye etmek gerekir. Ben sığdıramamıştım fc5'te 60'lık aküyü, akücüde.
Vartalar eski üretim ürünler olabilir mi ? Ben 2019 da ablamın focusa 2019 üretim bulamadım hep 2018 üretim vardı mecbur gidip 2019 üretim mutlu taktırdım. Hemde İzmir gibi büyük şehirdeyim. Vartaların ucuz olması eski stok olmasından kaynaklanıyor olabilir.
hiçbir akü firmasının katalogunda b24 kod için 45 ah üzeri ürün yok bizim ölçülerde(optima,exide,bosch,yuasa). 2020 olmuş hala üretilmemiş. Bu kadarda olmaz.
Başkan ne takacaz o zaman2020 eylül sonu üretimli varta 60ah dar akü(bizim araca 4cm büyük olduğundan olmuyor) 437 tl
Aynı üretim tarihlerinde mutlu 55 ah dar akü 5** bizim araca olan. 100 lira ve fazlası fark var.
Ya bu akünün yerini 4 cm niye küçük yapıyor bu japonlar anlamadım gitti amerikan versiyonlarına baktım optimada büyük akü takılıyor asya kasaları böyle küçük akülüymüş resmen mutlu aküye mecbur bırakmak bizi, hiçbir akü firmasının katalogunda b24 kod için 45 ah üzeri ürün yok bizim ölçülerde(optima,exide,bosch,yuasa). 2020 olmuş hala üretilmemiş. Bu kadarda olmaz.