- Ad Soyad
- M. Sait AVCI
- Aracınız
- Civic FB7 2016
teşekkür ederim sağolun.Hayırlı olsun. Kazası belasız sürüşler dilerim.
Aldığınız aracın km. Boya değişen tramer, fiyat vs. Bilgisini paylaşır mısınız. Piyasayı bilmeyenlere bilgi olur.
Bu arada bakım geçmişini bilmiyorsanız veya şüpheniz varsa motor yağı, filtre, şanzıman yağı ve filtre değişimlerinizi, subap ayarı, gaz kelebeği temizliği, fren sistemi kontrolü gibi can alıcı bakımları yaptırmanızı tavsiye ederim.
258.000 km, ilk sahibinden aldım (memur). uzun yolda kullanılmış araç servis bakımlı. trafik ışığında kalkışta öndeki araca vurmuş farlar panjur değişmiş.tampon bile orjinal. ankara tarcanlar ekspere girdirdik bi sıkıntı çıkmadı. genel olarak iyi temiz araç gibi duruyor şuan.
geçmişini bilsemde içim rahat etmedi, motor yağı filtreler antifriz, şanzıman yağı ve dış filtresi serviste değiştim. v kayış serviste değiştirdim. fren balataları değiştirdim. lpg bakımı yaptırdım. far ampulleri değiştim. akü değiştim. buji ve subap ayarı kaldı onuda 2-3 haftaya serviste yaptıracağım. lpg bakımcı subapların sıkıştığını ayar istediğini söyledi 2-3 haftalık süreçte sorun yaratır mı acaba subap ayarı tam olarak ne işe yarar ?