Civic FC5 Anahtarsız Giriş ve Kilitleme Çalışmıyor?

ABurak

0
Aracınız
Aracı aldığımdan beri giriş ve çıkışları anahtarsız şekilde yapıyorum, şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Bugün araca binmek üzere yaklaştım elimi kapı koluna attım kapılar açılmadı, kapı kolu üzerindeki butona bastım açılmadı ben de anahtar üzerindeki düğmeden açarak girdim araca. Araç çalıştı ve kitapçıkta anahtar sistemi kontrolü, servise başvurun şeklinde açıklanan ikaz uyarısı ekrana geldi. Tekrar tekrar denedim çalışmıyor, ayarlardan wal ayarını kapatıp açtım düzelmiyor. Servise gideceğim fakat aranızda bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar bu sorunu başka yaşayan oldu mu? 2018 FC5 var bende. Aracın anahatsız çalıştırma özelliği start stop çalışıyor bir problem yok. Ama anahtarsız giriş ve kitleme çalışmıyor. Geçen gün oldu.

Çarşamba günü aracı bıraktım servise, saat 14:00 gibi hazır araç dediler. Gittim sorun düzelmiş, çalışıyor anahtarsız giriş ve çıkış. Sorun neymiş ne yaptınız da çözdünüz dedim, bagajda sensörlerin bağlı olduğu elektrikli bir zımbırtı varmış onun kabloları gevşekmiş sıkıştırınca geçmiş.. Şimdilik çalışıyor bakalım.
slm hocam bağajda bir sensör zımbırtı dediniz acaba yeri tam olarak nerde bilginiz var mı

Geri