evet var bi kaç çeşit bunlar, zaten çoğu aksesuarcının elinde yok katalogdan bakıp sipariş veriyorlar. Katalogda görmüştüm bende..Bende bu spoilerdan düşünüyorum ama uzunu kısası mı varmışki bunların
VA 9827
benim ki kısa olan hocam.kuyruklu değil yaniAksoydan alıyorum ben genelde tuning malzemelerimi yakın bana daa. Şimdi ben sizinkinden almak istersem sizinki ufak mı büyük model mi oluyor hocam
VA 9827
hocam aksoyda alıyorum dediniz incelerken gördümBende bu spoilerdan düşünüyorum ama uzunu kısası mı varmışki bunların
VA 9827
hocam aksoyda alıyorum dediniz incelerken gördüm
Bu benim ürünle aynı fiyatıda aynı ilgilenen varsa benimkinin aynısı buradan da alınabilir.
http://www.aksoytuning.com/honda-civic-2012-bagaj-ustu-spoiler-urun23050.html
plastik tamamda fiber nedir bilmem anlamam.ben alıyorken fibermiş plastikmiş sormadım bile.Olduda boyası attı söker boyatır takarız.Sonucta spoiler böyle düşünerek aldımHocam spoilerda fiber yada plastik olmuş bişey farkeder mi dayanıklılık açısından. Eğer sıkıntı yoksa bi gidip yerinde bakayım ürüne
VA 9827
plastik tamamda fiber nedir bilmem anlamam.ben alıyorken fibermiş plastikmiş sormadım bile.Olduda boyası attı söker boyatır takarız.Sonucta spoiler böyle düşünerek aldım