Anatomik spoyler (omsa line)

hem i-mid ekranında hemde navigasyon ekranında aynı sorun oluyor.
 
tamamdır, cumartesi bir gidim servise
 
[MENTION=1456]balanar[/MENTION]

Arkadaşların dediği gibi normal bir durum değil, bağlantı parazit yapıyor olabilir göstermekte fayda var.
 
[MENTION=1456]balanar[/MENTION]

Arkadaşların dediği gibi normal bir durum değil, bağlantı parazit yapıyor olabilir göstermekte fayda var.
Cumartesi gostermekti niyetim ama is cikti neyaparim bilemiyom, hafta icide gidemem, sonraki haftada bayram :) sonraki cumartesi de ben yokum ist.da :))

Saygilarimla,
2015 Honda Civic Sedan 1.6 AT Eco
 
Fiyat konusunda fikir sahibi olmak isteyenlere, bir hafta önce anatomik spoiler Honda servis modelini boya dahil 200 TL ye aldım.(Fiber) Ankara Ostim ve ivedik organize sanayi de daha ucuza olduğu söyleniyor ama oraya kadar gidemedim, çankaya da bir tunning firmasından aldım. 5 sene kalıp ve boya garantisi veriyor. ( garantisi bizzat benim abi tarzında bir garanti söz konusu tabiki.) Ama hakkını vermek lazım daha yapıştırmadan bagajın üstüne koyar koymaz kalıbı silme sıfıra sıfır oturuyor. daha montajını yaptıramadım ama güneşli ve yağmursuz bir haftasonu yakalarsam en kısa sürede taktıracağım.

Sonunda geçtiğimiz haftasonu fırsat bulup spoileri taktırdım. 3M çift taraflı bantla montajını yaptılar, sol uç kısımda spoiler ile bagaj kapağı tam öpüşmedi hafif bi aralık kaldı ama silikon yada delme istemediğim için katlandık artık. Hatta resimlerde sol tarafta kağıt bant belli oluyor, iyice yapışsın diye dıştan da zorladık gene de biraz aralık var.

IMAG1018.jpg
IMAG1019.jpg
IMAG1020.jpg
IMAG1021.jpg
 
Hayırlı olsun

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[MENTION=1496]onancc[/MENTION]

Hayırlı olsun :eek:k:
 
Geri
Üst