Civic ES7 Ankarada Usta Tavsiyesi

Katılım
28 Tem 2022
Mesajlar
4
Tepki puanı
1
Konum
Ankara
Ad Soyad
Caner Yılmaz
Yaş
30
Aracınız
Civic ES7 2002
Merhaba Arkadaşlar Honda Civic ES7 Sahibiyim Ankara'da Honda Ustası Arıyorum. İşçiliği Düzgün, Abartılı Fiyatlar Vermeyen Sağlam Bir Usta Önerir misiniz ?
 
Katılım
29 May 2020
Mesajlar
289
Tepki puanı
286
Yaş
40
Konum
Ankara
Aracınız
Civic FC5 2020
Ben yetkili servise götürdüğüm için bilmiyorum ama, Honda Civic Ankara facebook grubundaki herkes Hondacı Mehmet Usta'ya götürüyor.
 
Katılım
27 Kas 2019
Mesajlar
259
Tepki puanı
176
Konum
Ankara
Ad Soyad
Arif SERÇEOĞLU
Yaş
32
Aracınız
Civic ES7 2004
Bende Ankaradayım ama 6 tane özel Honda Servisine gittim. Şu iyi bu kötü diyemiyorum. Ya birinin işçiliği kötü, ya Birinin malzemesi kalitesiz, ya biri parça fiyatında giydiriyor vs. Normal ustam İstanbul'da mümkün olduğunca ona gidiyorum. Hangi parçanın hangi marka da arabanıza takıldığını biliyorsanız, benim gibi seçici iseniz Ankara sıkıntı :)

EVR-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

Xedos

Özel Üye
Katılım
4 Haz 2020
Mesajlar
121
Tepki puanı
105
Konum
Ankara
Bir suru yazi okudum sirf su servis konusuyla ilgili ama son iki yildir dikkatimi ceken sey su oldu ozellikle. Yetkili servisler dahi son derece kalitesiz seyler kullanir olmus. 2021 passati dogusa goturdum. Daha ilk bakimiydi. Degisen tum filtreler yerliydi. Yagi da castrol cakmislar. Ucuz tutsun diye yani millet kacmasin, ozellerle aradaki fark iyice acilmasin diye buna inmisler diye dusundum.
Sanayide durum cok daha kotu. Iyice sacmasapan cin mali ve gercekten daha sifir hali bir elinizde kalacak sozde muadil parca dolmus her yer. Ustelik buralarda kullanilan o cin mali sacmaliklarin parca fiyatlarini da arastirdigimda iyisiyle arasinda yuzde 10-20 gibi bir fiyat farki oldugunu gordum. Yani size 1200 liraya iyi parca kullanip yapabilecekleri isleri 1000 liraya en kotu mali kullanip yapiyorlar ki bu parcalar bazen yeniyken bile duzgun calismayan yarim yamalak urunler.
Parcadan anliyorsaniz kendi parcalarinizi toplayip goturup ustaya yaptirmaniz. Iscilik odersiniz. Bilmiyorsaniz da buraya sorup alabilirsiniz bakim urunlerini kolayca.
Ekstra sikayetler icin buradan tavsiyeyle hareket etmekte yarar var.
En iyi bildikleriniz bile bazen kar etmiyor ya ben ona yaniyorum.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
6 Kas 2021
Mesajlar
18
Tepki puanı
15
Konum
Ankara
Aracınız
Civic ES7 2003
Hondacı mehmet iyidir ama mutlaka kendisi bakıp teşhis koysun arabaya. Yanındakiler çok iyi diyemem. Yılmaz honda yıda öneririm. Doğan ustanın işçiliği ve ustalığı iyidir.
 
Geri
Üst