Dohc kismini yapistirma bence. Bizim arabalar tek eksantirik milli sanirim. Soch diye biliyorum?![]()
Evet bizdekiler soch başkan

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dohc kismini yapistirma bence. Bizim arabalar tek eksantirik milli sanirim. Soch diye biliyorum?![]()
sticker getirdi arkadaş bana ama benm araç gri sağ arka kapıya yapıştırsam güzel dururmu sizce ?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumlarda yazılan her şey google taşınıyor , burada olmayabilir ama geçmişte başıma gelen bir olaydan ötürüdür ki benim için pilli yada hocam demeniz herhangi bir sorun yaratmıyor şimdilik.. Zaten Pilli insan ömründen aklıma gelmişti. Pil biter sende bitersin gibisinden)) Bence herkesin bir pili var kalbi hatta onun bile pili var pilin pili gibi aman neyse
))
[MENTION=101]aknasmub[/MENTION] aman bende romantik değilim romantik olup ne olucan her filmde ağlıcan mı boşver![]()
[MENTION=550]Aziz Özcan[/MENTION] ben genel anlamda beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse, fakat tabii siz erkekler gerçekten sticker hastası olabiliyorsunuz benim aracımda olabilecek tek sticker Atatürk veyahut Fenerbahçe ile ilgili olabilir, gerisi zaten arabanın kendisi çok makyaj sevmiyorum ben))