Civic FD6 Araba Yüke Bindiğinde Sağ Taraftan Gelen Gıcırtı Sesi?

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır bu sesin nereden geldiğini bulmaya çalışıyorum ve ses giderek artmakta, şöyleki araç soğuk iken problem yok ısındığı zaman videodaki gibi durma esnasında vites geçişlerinde gıcırtı sesi yapıyor, hareket halindeyken gaza basınca veya kasisten hızlı geçince sert değil ama azıcık esnesin gıcırtı sesi yapıyor. Ben kafayı yemek üzereyim deneyimi olan lütfen yazsın, gergiden olduğunu düşünüyorum ama o sürekli yapaar ısınmadan sonra yapcağını düşünmüyorum, otomatik vites araç. Video aşağıdadır, vites geçişinde Dden N'ye mandalsız geçiriyorum dikkate almayın siz gıcırtıya odaklanın

İlk ses hareket halinde diğer ses vites geçişi

Çözüm
Problemi çözdüm, çözdüm ve kahkaha attım. Gaz filtresinin kelepçe ile bağlı olduğu elemanın üzerinde plastik koruyucu var ona sürtüyormuş, neyseki parça değişmedim daha, bu kadar ses yapması şaşırttı sadece, ilk önce trimlere bakın tavsiyem
Ad Soyad
Sinan Çalış
Aracınız
Civic FC5 2018
Gergi kütüğü , gergi bilyası , v kayış değişmesi gerekiyor tahminen forumda bir çok kişi bu şekilde çözmüş benim gördüğüm . Marka olarak orjinal ne ise onu kullanmaya çalış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Problemi çözdüm, çözdüm ve kahkaha attım. Gaz filtresinin kelepçe ile bağlı olduğu elemanın üzerinde plastik koruyucu var ona sürtüyormuş, neyseki parça değişmedim daha, bu kadar ses yapması şaşırttı sadece, ilk önce trimlere bakın tavsiyem

Çözüm
Geri