Civic FB7 Arabada bluetooth subwoofer

Katılım
7 Mar 2019
Mesajlar
458
Tepki puanı
426
Konum
Ardahan
Aracınız
Civic FB7 2015
Sıra dışı bir sorum olacak. Size garip gelecek ama aklıma bir fikir geldi ve siz değerli arkadaşlarımdan fikir almam gerekiyor. Öncelikle aracım fb7. Malum ses sistemi berbat. Bende arabaya ses sistemi bağlamak istemiyorum. Daha doğrusu koltuk altı subwoofer sesini çok seviyorum. Mid bas gibi sesleri yani. Sorum şu piyasada satılan jbl gibi taşınabilir ses bombaları var. Işıklı 30 - 40 cm civarında onu arabada kullanabilir miyim. Yani cep telefonuna hem aracı hemde ses bombasını bluetooth ile ile aynı anda bağlasam nasıl olur. Onların şarjı zaten 5-6 saat falan gidiyor ayrıca çakmaklıklan güç alabiliyor. Amacım kablolarla uğramamak. Bu size biraz sıra dışı gelebilir ama bana imkansız gibi gelmedi.

FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
9 Haz 2014
Mesajlar
636
Tepki puanı
340
Konum
Zonguldak Ereğli
Aracınız
Civic FB7 2012
BT bağlantılarda kaynak ile sonuç arasında illaki bir gecikme olur. BT 5.0 bile kullanılsa durum bu.
Sesi farklı kanallardan işlemeye kalkarsanız senkron sorunu karşınıza çıkacaktır.
Bütün sesi tek sistemden dinleseniz her yerde aynı gecikme olacağından sorun fark edilmez ama mesela bir video izlerken hareket ile ses arasında gecikme olması rahatsız edecektir.
Kablosuz BT kulaklıkları kulağınızdayken ev sinemasına veya bilgisayara bağlayarak izlemeye çalıştığınızda tatsızlık çıkaran konu bu gecikmedir.

Yine de, bass seslerdeki saniye altı gecikmelere tahammül edebileceğinizi düşünüyorsanız siz bilirsiniz.
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekleriz.
 
Geri
Üst