Civic FC5 Araç bazen hiç çalışmıyor?

Ad Soyad
Ahmet ercan
Aracınız
Civic FC5 2018
Herkese selamlar, aracım 2018 executive. Start-stop tuşuna bastığımda hiç marş almadı öylece kalakaldı. aküdendir diyip 55 amper inci akü aldım. fakat 1 gün sonra yani bugün saat 11:00 gibi tekrar aynısı oldu. 1-2 saat sonra ise çalıştı. (geç çalışma veya marş alıp çalışmaması değil. hiç marş almaması)
Bu sorunu yaşayan varsa problem nedir sizce ?

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Herkese selamlar, aracım 2018 executive. Start-stop tuşuna bastığımda hiç marş almadı öylece kalakaldı. aküdendir diyip 55 amper inci akü aldım. fakat 1 gün sonra yani bugün saat 11:00 gibi tekrar aynısı oldu. 1-2 saat sonra ise çalıştı. (geç çalışma veya marş alıp çalışmaması değil. hiç marş almaması)
Bu sorunu yaptığında hiç marş çevirmiyor, araç tepkisiz kalıyor doğru mudur ?

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Hocam elektrik sisteminde kaçak olabilir. Yeni akü 1 gün içinde bitmez. Akü sağlam olsa araç çalışmasa bile marş motoru dönmesi lazım. Sistemde kaçak var mı test edilebilir. Yada birşeyler açık kalıyor olabilir.
Veya bir iki saat sonra normal çalışması var ise star stop sistemi kontrol edilebilir.

Geri