Hocam sanırım telefon boyutuna göre ayarlanıyor, samsung ve iphone yazarak genel bir tutucu izlenimi vermişler.
Aynen hocam message attım cvp bekliyorum.
Hocam sanırım telefon boyutuna göre ayarlanıyor, samsung ve iphone yazarak genel bir tutucu izlenimi vermişler.
Yani direk para yatiyor karsi tarafa. Artik ne gelirse mi?Hocam buyincoins aliexpress gibi değil, Türkiye'nin hepsiburadası gibi çalışıyor, bilginiz olsun.
Yani direk para yatiyor karsi tarafa. Artik ne gelirse mi?
Merhabalar,
Araç içi telefon tutucu ile ilgili tecrübeleriniz nedir? Vantuzlu-Yapıştırmalı ürünler pek hoşuma gitmiyor, aşağıdaki gibi havalandırmaya takılan ürünü almaya düşünüyorum.Fikir, öneri pleaseee
http://www.hepsiburada.com/case-4u-arac-ici-havalandirma-tutucu-airframe-p-TELARACCASE4UAIRFR
hocam telefon tutucuyu aldınız mı
Ben de telefon tutucu almak istiyorum ama cana yapisanlari kullanışlı olmuyor. Bunu alacaktım siz de oyle deyince vazgeçtim. Yurt disindaki sitelerde de ayni model farkli markalar var. Onlar nasil acabaAldım hocam ancak pek memnun kalmadım, kullanmıyorum.
Telefonu tek elle yuvadan alamıyorsunuz, elinizde kalıyor. Ben kullanmıyorum telefon tutucu.