Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu maskenin beyaz renk olanından ben kullanıyorum. ama sadece uzun yolda, sinek ölüleri için biçilmiş kaftan. uzun yol bittiği zaman çıkarıyorum maskeyi ön taraf tertemiz. sonra at çamaşır makinesine yıkansın. lakin aracın kaportası temiz iken takmak lazım.
[quote author=dr.ersoy link=topic=729.msg12616#msg12616 date=1411081242]
aracın bütün güzelliğini kapatan bir şey. ben koruma uğruna görsellikten vazgeçme taraftarı değilim
[/quote]
şehir içinde kullanılacak bişey değil zaten hocam, ama gerçekten 700 km sonrasında görsellik kalmıyor zaten. haftasonu için 700 km yol yapıyorum, en azından bunun sayesinde gittiğimde arabaya temiz biniyorum. yoksa ön taraf sinek ölülerinden leş gibi oluyor.
bende şeffaf yaptırmıştım , ama zamanla kaput korumanın bittiği yerde oldukça çirkin bir çizgi oluşuyor, temizlenmiyor da.
uzun vade de renk değişikliği yapıyor dendi. söktüm o yüzden .
kaliteli değildi benimki o yüzden tereddüt etmedim.
kaliteli olanlarda 500-750 tl arasında değişiyor. değer mi bence değmez.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.