Araç satışı

Katılım
14 Ocak 2018
Mesajlar
1,163
Tepki puanı
944
Konum
Aksaray
Aracınız
Sizlere yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum.

2. aracım olan VW BORA aracımı satmak istemiş ve ilana koymuştum. 1 aylık sürede araç satılmadı ve ilan yayından kalktı. İlan kalktından sonra bir kişi beni aradı. Bir rakam teklif etti kabul etmedim. Birkaç gün sonra tekrar aradı yeni bir teklifte bulundu, yine kabul etmedim. Bir kaç kere daha böyle devam etti. En son bir rakam söyledim ve kabul ediyorsan son bu dedim, o da 1000 lira aşağısında ısrar etti. Ben kabul etmedim ve son söylediğim rakamdan 1 lira bile inmeyeceğimi söyledim. Alıcıya aracın detaylı fotoğraflarını gönderdim vs. Aracımın içi gerçekten kirli durumda, 3 yaşındaki oğlum arka koltuğa ayakkabı ile basmış, birşeyler dökmüş vs. 2. araç dedim ya eşim gerekli olduğunda kullanıyor. Ben bu kir konusunu fotoğraf göndererek alıcıya söyledim.

Bu arada ısrarla istediğim fiyattan 500 lira sırf bir üniversite öğrencisinin ilk aracı olacağı için fedakarlık ettim ve alıcıyla aramızda 500 liralık bir fark kaldı.

Şehir dışında olduğum için kuzenime vekalet verdim satış için. Alıcı gelip araca bakıyor, ekpertiz yaptırmadan beni aradı bu araç çok kirli en az 500 lira kuaför masrafı var dedi. Bende kir konusu ile ilgili fotoğraflarda belli olduğunu ve benim kendisine söylediğimi söyledim. Sen bir düşün, fiyatı düşür biraz dedi ve telefonu kapattık. Benim zaten fiyatım belli. Tekrar aradı düşündün mü diye, bende bu aracın kullanılmış olduğunu ve benim bu kirli hali ile aracın fotoğraflarını gönderdiğimi söyledim. Gerçekten aracı temizleyecek vaktim olmadı, forumda yazmıştım Silopi'den Aksaray'a Civic ile geldim Cumartesi sabah ve Pazar sabah uçakla tekrar Silopi'ye döndüm.

Neyse, alıcı aracı bu şekilde bu fiyata almayacağını indirim yapmamı istedi. Bende indirim yapmadım ve satış gerçekleşmedi.





SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
8,687
Çözümler
6
Tepki puanı
8,747
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Birincisi alıcılar niye 1 aydan fazla bekliyor?
Ciddi ihtiyaç sahibi mi?
Siz zaten baştan söylemişsiniz hatta fotoğraf bile gönderilmiş. Daha neyin tantanası bu?
Üstüne 500 tl. daha indirim yapılmış. Dahada indir! Oldu arabayı bedava verelim gitsin! Alıcının tavrı hiç hoşuma gitmedi! Bildiğin mezarcı tavrı.

Faaliyet ayn-ı lezzettir.
 
Son düzenleme:
Katılım
29 Haz 2019
Mesajlar
398
Tepki puanı
289
Konum
Ankara
Aracınız
Civic FB7 2014
O da birsey mi son sattigim aracta "abi fren balatalari eskiymis "deyip fiyat kirmaya calisti alici.. "kardes sen bayiye git sifir araclar orda satiliyor,bende sana satilik araba yok"dedim (bu arada aracimi bilmem kac nokta expertize soktu ve gram kusur cikmamisti) adam bakti ki bende eyvallah yok ilk dedigim fiyattan gram pazarliksiz aldi gitti :))
 

Volkan Dizge

0
Yönetici
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
1,105
Çözümler
1
Tepki puanı
1,523
Konum
İstanbul
Ad Soyad
Volkan Dizge
Yaş
32
Aracınız
Civic FD6 2011
Ne malımı öldüren adama mal satarım,ne de malını bulunmaz hint kumaşı sanandan mal alırım. Malesef ki piyasa çakal dolu,yok paraya bişeyler alıp “oo buldum bi keriz ucuza aldım” derler. Aynı şeyi satarken de yüksek fiyat çekip aynı cümleyi tekrar kurmaya çalışırlar. Böyle adamlara sövmek ayıp değil,zaten alışkındırlar pişkin pişkin sırıtıp giderler


06 HONDA 2234
 
Geri
Üst