Araç Süpürge Tavsiyesi?

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Araç için şarjlı süpürge almak istiyorum çekimi iyi olacak tek şarjla tüm arabayı çekebilecek. Tavsiye edeceğiniz bir marka model varmı? Çin malı olanlardan almak istemiyorum Aklımdan Black Decker geçiyor.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Araç için şarjlı süpürge almak istiyorum çekimi iyi olacak tek şarjla tüm arabayı çekebilecek. Tavsiye edeceğiniz bir marka model varmı? Çin malı olanlardan almak istemiyorum Aklımdan Black Decker geçiyor.
Bosch unlimited 7 dikey süpürge öneririm hocam, hem çekim gücü iyi hem tek şarjla temizleyebiliyor hem de evde hanım kullanıyor. Kablosuz olduğu için ikimiz de memnunuz 🙂 Ben arabada, eşim evde kullanıyor.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
çakmaktan çalışan black decker ürününü 7 sene falan kullandım . 12 v olarak alabileceğiniz en iyi marka tavsiye ederim

Ad Soyad
ENES ERATA
Aracınız
Civic FB7 2014
Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Kablosuz dik süpürge varsa en mantıklı onlar ama onların da uzun ve kıvrık başlıkları olmalı, yoksa kısa düz aparatlar arabada hiçbir işe yaramıyor. Dyson için konuşuyorum, koltukları güzel çekiyor eyvallah ama ötesi yok. Koltuk araları, saklama gözleri vs hiçbir yere erişemiyorum. İnce ve kıvrık hortum tarzı başlık almak lazım hangi makineyi kullanırsanız kullanın.

Geri