Araca Cam Filmi Taktırmak Yasak Değil!

Ben serbest dedikleri zaman Sabiha Gökçen gişelerde cam filminden ceza yedim. Bu maddeleri ve eski emsal kararları delil göstererek dava açtım.sonuç hakim reddetti

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Ceza yemeniz gayet normal çünkü hiçbir zaman serbest olmadı geçen yıl yani 2016 da ekim 2017 'de serbest bırakılacak diye yönetmeliği düzenlemişler yönetmelik o şekilde düzenlenince herkes serbest olacak i serbest oldu diye anladı ben dahil siz de o yüzden yemişsiniz cezayı

İlbeyli58
 
Ben artik zihniyete isyan ediyorum, görev yapmayi vatandaşa eziyet olarak algilayan görevlilere kızıyorum aracina bir iki parça extra kendine göre bisey yapan sürücüye teroristle ayni muameleyi yapanlara deli oluyorum sonra hepsinden nefret eder hale geliyorum. Yasa dediğiniz şey toplum ikna edilerek yapılır ve bir mantık üzerine oturtulur bizcesi olmaz. Bu yaptik oldu zorla çıkaracaksınız zihniyetinden artik hakikaten nefret ediyorum. İnsanlari mutlu edecek ne kadar ufak tefek şey varsa ya üzerine afaki zam yaparak ya da yasak getirerek üzerinden rant sağlanmaya çalışılıyor. Kendimi sorgular hale geldim ya ben bu ülkedeki zihniyete uyamiyormuyum düşüncelerimde bi sorun mu var, fazla mi özgürlükçü hisselere sahibim birisi bana soylesin de bunu fark edeyim lütfen...


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
devlet nerden para alacagini,vatandasi nasil soyacagini sasirdi artik..arabada güneş gözlügü takmak da yasak olsun...görüsü engelliyor..

SM-J700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
2 ay önce 200₺ para verip film çektirdim. Şimdi de yine para verip söktürecem aralıkta muayene var. Arka cam reziztansından çekinmesem kendim sökecem.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yaklasik 1 yil once film yaptirmistim. Bugun tirnagimlanucundan kazidim tek parca cikti hepsi. Para vermeyin kendiniz sokun. Olmuyorsa fön makinasiyla.
 
Yaklasik 1 yil once film yaptirmistim. Bugun tirnagimlanucundan kazidim tek parca cikti hepsi. Para vermeyin kendiniz sokun. Olmuyorsa fön makinasiyla.

Reziztanslarda sıkıntı oldu mu?? Ben hepsini söksem arka camdan korkuyorum. Ama denicem kendim arka cama fön makinesiyle denerim olmadı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ben geçen hafta arka cam dahil hepsini söktürdüm. Bende rezistanstan korkuyordum ama bugün ki yağmurlu havada denedim çalışıyor. Dikkatli bir şekilde sökerseniz bir şey olmaz bence.

"VTEC" Bir milin yaptığı fırlamalıklar bütünüdür...
 
Geri
Üst