Civic FD6 Aracı yeni aldım sorularım var?

Ad Soyad
yokyok
Aracınız
Civic FD6 2008
ilk aracım olarak 2008 model fd6 aldım. bir iki merakım var cevap alabilirsem sevinirim:
-kadrandaki yakıt tüketimi lpg'de olsa dahi benzine göre mi gösteriyor?
-normalde olmuyordu fakat son 2 gündür sıcaklık göstergesinin ilk 2 lambası bazen yanıyor bazen yanmıyor. devamı normal çalışıyor fakat ilk ikisi dediğim gibi
-konsolun sol tarafında lpg göstergesinin yanında far seviyesi var 3 kademeli. farlar açıkken değiştirdim fakat değişim göremedim olayı nedir
-henuz tam alışamadığım için özellikle hızlanırken vites geçişlerinde bağırtıyorum bazen aracı. çok bir sıkıntı yapar mı araç için?

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
ilk aracım olarak 2008 model fd6 aldım. bir iki merakım var cevap alabilirsem sevinirim:
-kadrandaki yakıt tüketimi lpg'de olsa dahi benzine göre mi gösteriyor?
-normalde olmuyordu fakat son 2 gündür sıcaklık göstergesinin ilk 2 lambası bazen yanıyor bazen yanmıyor. devamı normal çalışıyor fakat ilk ikisi dediğim gibi
-konsolun sol tarafında lpg göstergesinin yanında far seviyesi var 3 kademeli. farlar açıkken değiştirdim fakat değişim göremedim olayı nedir
-henuz tam alışamadığım için özellikle hızlanırken vites geçişlerinde bağırtıyorum bazen aracı. çok bir sıkıntı yapar mı araç için?
1. FD6da benzine göre gösterir.
2. Gösterge lambalarinizda sorun olabilir, normalde böyle bir durum yok.
3. Karanlık bir ortamda duvar karşısında değişikliği gözlemleyebilirsiniz, eger olmuyorsa far motorlari arızalıdır.
4. Araç bakımlı ise devir çevirmenin bir sakıncası yoktur.

Geri