Çok geçmiş olsun. Çok üzücü bir olay.inşallah bulursunuz şerefsizi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bugün kalan kamera kayıtlarını da izledim ve buldum görüntüyü. koca lise öğrencisi. arkadaşından koşarak kaçıyor, sağ ön taraftan koşarak kaputun üstüne çıkıyor 1-2-3 ve 4. adımını da kaputa basıp(güç alıp) karşı merdivenlere zıplıyor. son bastığı yerde zıplamak için kaputa iyice yüklenince çökertmiş(hafifçe).
kaputa çıkan bizim öğrencimiz değil. haliyle isim/soy işim bilmiyorum. ancak kovalayanlardan biri bizim öğrencimiz. yarın onu çağırıp ismini soracam. sabahta güvenlik firması gelip görüntüleri cd'ye aktaracak. sonrası polis/mahkeme.
Aslında merak ettiğim şu. bu göçük boyasız düzeltme yapan firmalar tarafından düzeltilir. düzeltilir de bunu yaparken acaba kaputu sökmeleri gerekiyor mu yoksa üstünde düzeltebiliyorlar mı? aracın üstünde düzeltebiliyorsalar ve işlem belli olmuyorsa elimden çabuk kurtulabilirler. yok düzelmiyorsa "kaputu sökeceğiz veya belli olur derseler" değer kaybımın karşılanması/ aracın değiştirilmesine varana kadar dava açarım. koca adam bildiğin bizim aracı tramplen yapmış karşı duvara atlamış.