Arkadaşlar, mevcut çok kollu civic elegance 16 lık jantlari hiç siyaha boyatan oldu mu yada duydunuz mu araç beyaz ya güzel olabilir diye düşündüm birde benim araç sizce ne kadar eder ( sellanycar) 50 bin eklentisiz fiyat verdi moralim bozuldu 54.500 e aldım ama araçta şunlarda var aslında :aman:
Gıcıklığına düşük fiyat vermeyin sakın [
]
Arka park sensörü / araçla aynı renkte tabiki
Naviin Navigasyon / temiz koruyucu naylonu hala üstünde çizik yok canavar gibi çaliyor sorunsuz
( 1.750 Gayme )
Işıksız kapı eşikleri + Bağaj altı eşik Civic yazan orjinal Marmara' da takılı ( 250 Gayme )
Orjinal Civic kauçuk paspaslar + bagaj havuzu yine Marmara'dan alındı ( 350 Gayme )
Kaput Koruma + Boya Koruma ve Koltuk Koruma zımbırtıları ücretsiz Marmara' da yapıldı yani öyle söylüyorlar doğrudur herhalde
Yalnız kaput korumada karpuz kadar çatlak olustu öyle duruyor şuanda .duv.
Ha birde herkes biliyor benim araç baştan aşağı çizildigi icin kaporta boyaya girdi ama şuanda pek belli olmuyor yeni gibi kayıtlari var maalesef bayide ondan yırtamayız zarar edecem sanırım dimi oradan :aman:
Gıcıklığına düşük fiyat vermeyin sakın [

Arka park sensörü / araçla aynı renkte tabiki

Naviin Navigasyon / temiz koruyucu naylonu hala üstünde çizik yok canavar gibi çaliyor sorunsuz

Işıksız kapı eşikleri + Bağaj altı eşik Civic yazan orjinal Marmara' da takılı ( 250 Gayme )
Orjinal Civic kauçuk paspaslar + bagaj havuzu yine Marmara'dan alındı ( 350 Gayme )
Kaput Koruma + Boya Koruma ve Koltuk Koruma zımbırtıları ücretsiz Marmara' da yapıldı yani öyle söylüyorlar doğrudur herhalde

Yalnız kaput korumada karpuz kadar çatlak olustu öyle duruyor şuanda .duv.
Ha birde herkes biliyor benim araç baştan aşağı çizildigi icin kaporta boyaya girdi ama şuanda pek belli olmuyor yeni gibi kayıtlari var maalesef bayide ondan yırtamayız zarar edecem sanırım dimi oradan :aman: