Aracımı satmayı düşünüyorum, fiyat olarak ne eder ?

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
And Cetin ni yillardir takip ederim, ilk arabami almadan oncede aran test videolarini izlerdim. Sayesinde cok sey ogrendim. Civic fc1 aldigimda kendisinin test videosunu izledim civic fc5 ler icin sasesi cok saglam araba motoru 300-400 beygir olsa rahat tasir demisti. Ne kadar hakli oldugunu bizzat yasadim( malesef) Tanri kimseye kaza bela vermesin.Dunku yayinda cinli otomobillerden bahsetmis. Forumdaki degerli arkadaslarin izlemesini tavsiye ederim.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
arkadaşlar üst üste Çinli diye 2 üyemizden yorum gelince kibarca bilgilendirmek istedim Ssangyong çinli değil Hyundai,Kia gibi neredeyse 40 yıllık bir Güney Kore otomotiv firması,firma neredeyse 30 yıl önce bile Mercedes motoru kullanan güzel bir üretici güncel pazarlara yeni yeni giren Çinli firmalardan değil.

Ad Soyad
Erhan
Aracınız
Civic FC5 2019
Bu araç en kötü 1.250.000'e gitmesi lazım. Ben olsam 1.300'den aşağı bırakmazdım ama bu zamanda hemen müşteri bulmak kolay değil.

Aracınız
Civic FC5 2017
hayırlısı olsun. sarı sitede fiyatlara baktım ama sanki yüksek gibi geldi bana tam olarak satılabileceği fiyatı kestiremiyorum. bende 2018 yılından bugüne kadar severek bindiğim 2017 model fc5 imi satmayı düşünüyorum. sıkıldım artık başka bir model honda yada başka bir marka eşiminde isteğiyle suv bakıyorum. çok kararsızım. geçen hafta skoda honda chery bayilerini gezdim kodiak hoşumuza gitti ancak sport modeli 3,300 orta paket 3000 civarı bütçemizi çok çok zorladı. honda makyajlı hrv segment olarak ufak geldi, efede birtane kırmızı zrv vardı 2,200 e 6000 km de. oda civice benzediği ve suv hissiyatı vermediği için eşim eledi :) crv zaten showroomda yoktu olsada fiyatı malum. nissan kaşkai ise oldum olası içimize sinmedi. chery ticco 7 ve 8 pro maxlar öncelikle fiyatları olmakla birlikte iç ve dış ve donanım olarak hoşumuza gitti ama yakıt ve servis birazda uzun dönem ne olur endişesi bizi kararsız bıraktı. gitmediğim markaların bayilerini haftaya gezmeyi düşünüyorum. yeni yıl gelmeden değiştireceğim inşallah.

Ad Soyad
Tayfun Yumrukaya
Aracınız
Civic FB7 2014
Bende 20-21 Exe cıvıc almayı düşünüyorum 1-2 aydır takip ediyorum sarı siteden fiyatları düşük km boyasız exeler 1300-1350 arası fiyatlılar hemen satılıyor elegancelarda 1250-1300 arası alan arkadaşlarım oldu, bunun üstünde 1500e kadar fiyat yazanlar var ama onlarda aylardır ilanda duruyor. Gerçekçi fiyat yazılan arabalar 3-5 günde satılıyor hiç beklemiyor. İlanda kalmıyor zaten fiyatı mantıklı olanlar, 1450-1500 yazan ilanlar aylardır duran ilanlar. Benim gözlemim bu yönde.

Aracınız
Civic FC5 2017
hayırlısı olsun. sarı sitede fiyatlara baktım ama sanki yüksek gibi geldi bana tam olarak satılabileceği fiyatı kestiremiyorum. bende 2018 yılından bugüne kadar severek bindiğim 2017 model fc5 imi satmayı düşünüyorum. sıkıldım artık başka bir model honda yada başka bir marka eşiminde isteğiyle suv bakıyorum. çok kararsızım. geçen hafta skoda honda chery bayilerini gezdim kodiak hoşumuza gitti ancak sport modeli 3,300 orta paket 3000 civarı bütçemizi çok çok zorladı. honda makyajlı hrv segment olarak ufak geldi, efede birtane kırmızı zrv vardı 2,200 e 6000 km de. oda civice benzediği ve suv hissiyatı vermediği için eşim eledi :) crv zaten showroomda yoktu olsada fiyatı malum. nissan kaşkai ise oldum olası içimize sinmedi. chery ticco 7 ve 8 pro maxlar öncelikle fiyatları olmakla birlikte iç ve dış ve donanım olarak hoşumuza gitti ama yakıt ve servis birazda uzun dönem ne olur endişesi bizi kararsız bıraktı. gitmediğim markaların bayilerini haftaya gezmeyi düşünüyorum. yeni yıl gelmeden değiştireceğim inşallah.
düşüncemi fiiliyata geçirdim cuma günü hem 2018 yılından bugüne kadar bindiğim 2017 model 92000 km deki eco elegans fc5 imi 1125 tlye sattım hem de1995 tlye 0 km chery tiggo 8 pro max aldım. allah herkese gönlündeki arabayı nasip etsin. civic'i kullandığım süre zarfınca forumdan çok faydalandım. paylaşımlarıyla yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Ad Soyad
Bayram Aktaş
Aracınız
Civic FC5 2021
Arkadaşlar nacizane öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, cevap yazmayı unutmuşum burdan.

Aracımı ilana koydum yarım saat sonra satıldı, sanırım hayatımda ilk defa bu kadar hızlı araç satıyorum. Fiyatı da 1380 yazmıştım 1350 ye verdim. Akabinde 1 hafta sonrada Balıkesir SSanyong bayiden aracımı aldım. Birileri çin vs yazmış ama çin değil güney kore bu araç. D segmentinde bu paraya alabileceğiniz en iyi araçlardan bir tanesi. Gerek 4 çeker gerek bahaj ve cüsse olarak fiyat olarak rakibi yok. Bagaj hacminde de sınıfının lideri. O yüzden bence bana çok mantıklı geldi, yaklaşık 1000 km oldu severek kullanıyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin mevlam kaza bela vermesin cümlemize.

Aracımı satsam da yine buralardayım :)

Geri