Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]
sağolun, cezamız 2.600 tl
işçilik 11 saat yazılmış kdv de 400 tl idi, parça parası 900
ilgi alaka iyiydi, tamir esnasındaki resimleri verdiler, aracı güzelce temizlemişler, tırnak kadar tamponda rötuş vardı yapmışlar, içecek suyumu naneli şekerimi araç kokularımı tazelemişler. 3d paspası söküp altını temizlemişler vs yıkamışlar. 10bin bakımı için de 450 tl fiyat aldım pazarlıkla, memnunum yani
sağolun arkadaşlar, Allah kimsenin başına vermesin, sonuçta mal canın yongası. hakikaten servis on numara, 50 civarı resim var, yıkama cila yapılmış araç detaylı temizlenmiş. söylediğim detaylara dikkat edilmiş. 10bin bakımı için, boya koruma - kaput koruma için pazarlık ta yaptım. en çok ta vites kolunun önüne koydukları olips şekerler mutlu etti beni
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.