Benim de garanti dışı.
Arabada ses sistemi var. Elektriksel bi problem olduğu zaman garanti dışı bırakacaklar.
Arabada simota açık hava filtresi var. Filtre ile alakasız bişey bile olsa ona bulacaklar.
Arabada yay var. Yay ile alakasız bişey bile olsa alt takımda falan ona bulacaklar. (en basiti arka sağ çamurluk ta ki davlumbaz içindeki kaplama sökülmüş biraz. Direk yaydan dediler. Yok lastik sürtmüş çıkarmış onu yerinden falan... He dedim geçtim. )
O yüzden benim garanti bilr olsa etkisiz zaten. Birde yılda 20.000 yapıyorum ortalama. Yılda ortalama 2.000 tl servise vereceğime binerim. Bir sıkıntı olduğunu zaman. Gide paramla yaptırırım... Napim....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle vallaha. Bende servisçiydim ama bu şartlarda çok çok mantıksız.... Yapılan işçilikte hiç iyi değil. Boya konusunda özellikle.Benim aracım stock hali ile duruyor bu şekilde servise gittim gene bana bahane buldularkaldı ki senin araçtakileri yapacam servise sokmazlar herhalde ..Bu yüzden servise gitmiyorum..Zaten birsey oldugunda serviste daha fazlasını verip yaptırıyorum ne gerek var o kadar para vermeye.. Dışarda uygun fiyata yaptırırım
[MENTION=1476]tugi[/MENTION] bakımı kime yaptırıyorsunben varım ..Garanti fıss hikaye yani