Arka cam resistant sorunu

Aracınız
Civic FD6 2007
Merhaba arkadaşlar 2017 model civic aracım var yeni aldım arka camlar buğuluydu ark cam ve ayna ısıtmaya bastım ancak buğu çözülmedi neden arıza yapar acaba teşekkürler

Ad Soyad
emre çetiner
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Malesef arka camdaki camin ustunde sabit olan baglanti ayagin kopuk. Ayni sorun bende var. Tamir yapilmiyor kimse yanasmiyor zaten. Tek cozumumuz cami degistirmek

Ad Soyad
emre çetiner
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Hocam o kadar zormu ya onu tamir yaptırmak.
Tamiri yokki. Kimse yapmiyor. O parca cama monte geldigi icin ve iletken bi malzeme oldugu icin lehim falanda turmuyor cam patlama riski var. Ben biryerde 3m markasinin iletken bandiyla yapistiran birini gordum. Deneyecegim olursa bildiririm

Aracınız
Civic FD6 2007
Tamiri yokki. Kimse yapmiyor. O parca cama monte geldigi icin ve iletken bi malzeme oldugu icin lehim falanda turmuyor cam patlama riski var. Ben biryerde 3m markasinin iletken bandiyla yapistiran birini gordum. Deneyecegim olursa bildiririm
Hocam sigortadan yapabilirmi acaba hafta sonu sigortasına bakacağım ben benim aracım 2017 civic

Ad Soyad
emre çetiner
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Hocam sigortadan yapabilirmi acaba hafta sonu sigortasına bakacağım ben benim aracım 2017 civic
Hocam sigorta saglamdir bendede ayni. Arka cam plastiklerini elinle cek al kolay sokuluyor. Sag ve solda soketler var camda. Mutlaka bitanesi kopuk. Bende 2017 fk7 sahibiyim

Aracınız
Civic FD6 2007
Hocam sigorta saglamdir bendede ayni. Arka cam plastiklerini elinle cek al kolay sokuluyor. Sag ve solda soketler var camda. Mutlaka bitanesi kopuk. Bende 2017 fk7 sahibiyim
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim. Tamir yaptırabilirsem yazarım. Sizde yaparsanız yazarsanız sevinirim

Geri