Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce bişi farkettim, Aracın arka sis lambasını düğmeden açtığımda sol tarafdaki yanıyor fakat sağdaki yanmıyor. Bu herkeste böylemidir yoksa sağ sis ampulummu patlamşkine?
[quote author=khelrun link=topic=561.msg9634#msg9634 date=1406071811]
merak ettim. yarın boş vakitte bi açayım içini. sisden ziyade geri lambası daha önemli. hem ikisi birden yanınca geri vitesin, geri giderken akşamları ortalık aydınlanır.
[/quote]
fdh de melil nick li arkadaşımız çift arka sis yapmıştı, yeni bir tesisat ve duy kullanarak.
ben sis farlarını kullanmadığım için ihtiyaç duymuyorum.
Benim eski aracimda da tek yanardi ama duy vardi sadece ampul koymamis fransizlar 5. yilda aklima geldi sanayide taktirdim guzelde olmustu cift yaniyordu tabiki geri vites lambasi cift standard idi bence tek geri yetersiz hele hele Bmw lerde ne o öyle ufacik yapmislar bir ise yaramiyor
Merhaba bahsettiğiniz arka sislerin çift yanması teknik açıdan sakıncalı olduğu için tek yanmakta aksi halde arkanızdan gelen sürücü fren lambası gibi algılamaması için bu şekilde tek yanıyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.