Yanık halini de akşama atayımhocam rica etsem foto paylaşabilirmisin sönük ve yanarken. ikimizinki de füme, fikir açısından çok iyi olacak benim için
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
eyvallah hocam. bugün servisteydim, şansıma füme renk füme ledli araç geldi. evet kanlı canlı hepsini görmüş olduk. bakalım bi karar vericezYanık halini de akşama atayımEkli dosyayı görüntüle 251520Ekli dosyayı görüntüle 251521
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Rica ederimeyvallah hocam. bugün servisteydim, şansıma füme renk füme ledli araç geldi. evet kanlı canlı hepsini görmüş olduk. bakalım bi karar vericezEkli dosyayı görüntüle 251523
eyvallah hocam. bugün servisteydim, şansıma füme renk füme ledli araç geldi. evet kanlı canlı hepsini görmüş olduk. bakalım bi karar vericezEkli dosyayı görüntüle 251523
Bu eklentileri takarken tamponu çıkarıp mı takıyorlar, yoksa direkt takılabiliniyor mu?
Birde ritim modeli var oda hoş duruyor bir bakın isterseniz. Ben Oled aksesuar ın internet mağazasında 349 tl ye görmüştüm arka ledleri, montajıda sordum 200 tl ye yapıyorlarmış. Bilgi olarak aklınızda olsun.