Ynt: arkadaşlar 2012 civic kasko bedeli ne kadar ödüyorsunuz?
Biraz muhalif olayım.
Yaşa, şehire, hasarsızlık oranına, kasko teminatlarına, mini onarım olup olmadığına ve başka bir sürü krtitere göre kişiden kişiye değişen kasko ücretinde kimin ne şartla kasko yaptırdığını bilmeden salt kaç para ödendiği ne kadar sağlıklı bir bilgi.
[quote author=Gelendostlu link=topic=265.msg14285#msg14285 date=1412866093]
Biraz muhalif olayım.
Yaşa, şehire, hasarsızlık oranına, kasko teminatlarına, mini onarım olup olmadığına ve başka bir sürü krtitere göre kişiden kişiye değişen kasko ücretinde kimin ne şartla kasko yaptırdığını bilmeden salt kaç para ödendiği ne kadar sağlıklı bir bilgi.
[/quote]
20.05.2014 Tarihinde 2013 elegance için ergo sigortaya 1.730,78 TL'ye kasko yaptırdım. adıma ilk araba olduğu için sanırım bu rakamı gördüm seneye düşecegini umuyorum.
Honda markası kaskoda biraz yüksek çıkıyor. Bildiğim kadarıyla ellerinde bir istatistik var ve buna göre kaza oranı yüksek markalardan biri honda... (trafikte de gördüğümüz apaçiler bunun örneği) Bir diğer marka ise Peugeot. Sanırım BMW de mimlilerden biri....Hatta renk bile önemli olabiliyormuş diyorlar. Örneğin kıırmızı renk daha riskli (miş)
Herneyse bu sebeple biraz pahalı kaskolar. Ben Mayıs ayında yeniledim, çalıştığım iş yerinin grup şirketi olduğu için personel indirim aldım. 1000 TL tuttu. (hasarsızlık birinci kademe) Trafik ise axa dan 297 TL tuttu....
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.