Civic FC5 Arkadaşlar araç sizce perte ayrılır mı ? Ayrılmazsa yetkili serviste tahmini hasar kaydı ne çıkar ?

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Şasi kollarında hasar var ise perte ayrılma ihtimali var, ama sadece bu fotoğraflar baz alınırsa pek pert olacak bir araç gibi durmuyor.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Servisin cikaracagi fatura onemli, civiclerde arka neden bukadar fazla hasar aliyor anlamadim. Gecmis olsun.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Kaza tutanagindaki orana gore deger kaybi ortaya cikar sizde kusur çıkmazsa tabi, servis ucretinin tamamıni talep edersiniz yanliz yuzde 20 avukat ucreti dusurulup size oyle havale ederler, dava sonuclanmasi 1 ay belkide 3 ay surebilir. Size tavsiyem kasko ekspertiziyle gorusup imkan varsa araci perte cikarttirin bu haliyle onarilsa bile eskisi gibi olamayacagini dusunuyorum, hem onden hem arkadan hasari var yarin satmaya kalksaniz cok ugrasirsiniz.

Ad Soyad
Mustafa Bayrak
Aracınız
Civic FC5 2019
Kaza tutanagindaki orana gore deger kaybi ortaya cikar sizde kusur çıkmazsa tabi, servis ucretinin tamamıni talep edersiniz yanliz yuzde 20 avukat ucreti dusurulup size oyle havale ederler, dava sonuclanmasi 1 ay belkide 3 ay surebilir. Size tavsiyem kasko ekspertiziyle gorusup imkan varsa araci perte cikarttirin bu haliyle onarilsa bile eskisi gibi olamayacagini dusunuyorum, hem onden hem arkadan hasari var yarin satmaya kalksaniz cok ugrasirsiniz.
Henüz tutanaklar çıkmadı ama bugün yarın belli olur kusur oranları da zaten az çok ortada gibi gözüküyor. Kendi şeridimde takip mesafemi koruyarak ilerlerken nerden çıktığını bile anlayamadan diğer sürücü arkadan geçirdi, yerde en ufak bir fren izi bile yok.Tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim ben de aracın perte ayrılmasından yanayım ama çevredekiler çoğunlukla perte ayırmazlar diye yorum yapıyorlar. Eğer ayrılmazsa da mecburen yaptırıp en az 2-3 yıl kullanmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor maalesef. En azından değer kaybını ve araç mahrumiyet bedelini tatmin edici bir şekilde alabilirsem ufak da olsa bir yönden teselli bulmuş olabilirim diye düşünüyorum.

Geri