- Ad Soyad
- Mustafa Bayrak
- Aracınız
- Civic FC5 2019
Çok teşekkür ederim. Sizce ortalama ne kadar fatura çıkar araca ?Servisin cikaracagi fatura onemli, civiclerde arka neden bukadar fazla hasar aliyor anlamadim. Gecmis olsun.
250 tramere değer kaybı ne çıkar acaba ?Geçmiş olsun bence minimum 250 hasar çıkar. Ağır hasar yüksek ihtimal gibi
Henüz tutanaklar çıkmadı ama bugün yarın belli olur kusur oranları da zaten az çok ortada gibi gözüküyor. Kendi şeridimde takip mesafemi koruyarak ilerlerken nerden çıktığını bile anlayamadan diğer sürücü arkadan geçirdi, yerde en ufak bir fren izi bile yok.Tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim ben de aracın perte ayrılmasından yanayım ama çevredekiler çoğunlukla perte ayırmazlar diye yorum yapıyorlar. Eğer ayrılmazsa da mecburen yaptırıp en az 2-3 yıl kullanmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor maalesef. En azından değer kaybını ve araç mahrumiyet bedelini tatmin edici bir şekilde alabilirsem ufak da olsa bir yönden teselli bulmuş olabilirim diye düşünüyorum.Kaza tutanagindaki orana gore deger kaybi ortaya cikar sizde kusur çıkmazsa tabi, servis ucretinin tamamıni talep edersiniz yanliz yuzde 20 avukat ucreti dusurulup size oyle havale ederler, dava sonuclanmasi 1 ay belkide 3 ay surebilir. Size tavsiyem kasko ekspertiziyle gorusup imkan varsa araci perte cikarttirin bu haliyle onarilsa bile eskisi gibi olamayacagini dusunuyorum, hem onden hem arkadan hasari var yarin satmaya kalksaniz cok ugrasirsiniz.