Son 3 ayda malum site uzerinden 3 arac satis ilani koydum. Kendi tecrubem bu sekildeydi. Bu araclardan biriside suanki aracimdi ama sonra satmaktan vazgecip yil sonuna kadar binmeye karar verdim. Benim arac 2012 model 17500 deydi elegance paket bayi cikis lpg li. 61-62 bin arasina gidiyordu. 2012 ile sonraki elegance paketler arasinda jantlar ve on panjur disinda bir fark yok hatta sonrakilerde malzemeden calmislar katlanir ayna, kapi ici citalar vs. Alicilar genellikle km ye bakiyorlar araci taniyanlarda benim gibi bahsettigim ince ayrintilara bile takiliyorlar. Mesela ben ozellikle 2012 elegance aramistim. Bana kalirsa sizin aracin ederi 65-68 arasi. Siz galericilere bakmayin toyotanin piyasasi yokmus diyen galerici zaten kulliyen yalan konusuyor. Dünyada ve ülkemizde en cok satis yapan markadir toyota. Benimde bir toyotam vardi ilan koyar koymaz satildi. Fiyatini uygun yazdiktan sonra satilmayacak arac yoktur ozelliklede toyota ve honda ama fiyati fazla degil sadece 1000 tl fazla yazin bu seferde satilmiyor iste aylarca ilanda bekleyebiliyor. Millet 100 tl nin hesabini yapiyor. Benim tecrubem bu sekilde. Hayirli musteriler.[/QUOTE
Tecrübelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim fikirleriniz için.