an itibariyle kendisini honda yetkilisi olarak 0530 384 34 45 numaralı hattan arayan bayan diyorki
müşterilerimizin talebi üzerine araçlarımızı belirli bir (tarih belirtmedi) tarihten itibaren navigasyonlu olacak şekilde kampanya ürettik (elegans modeller için ürettiniz benim aracım exeulive dedim). bu nedenle kolçaktaki usb ile aux girişinin pasif olacağı için bırakılmadı. bunu da alt bayilerimize bildirdik dendi. bende bunun üzerine bu nedenle imd ekranı kullanamaz olduk dedim ve ayrıca benim aracın exeulive ve elegans modellerine navigasyon kampanyası gelmişti ve onlara takılan navigasyonla birlikte kolçakdaki usb kullanılır durumda. ayrıca honda ana sayfasıyda araç özelliklerine baktığımız zaman kolçakta usb imd ekranına resim atma özelliklerinin aktif olduğu görünüyor söylemem üzerine bayan broşürlerin altında yazan minnacık yazılarda tarafımızca opsiyonlarda değişiklik bulundurma hakkını saklı tutar diye cvp verdi. ben tatmin olmadım açıkçası ayrıca araçlarınız teyipsiz ve navigasyonsuz gelip burada basit bir anlaşmalı oto elektrikcisiyle anlaşılarak navigasyon takılıyor dedim bu nedenle teyip ve usb den yoksun kalıyoruz ve exeulive nin alt modeli olan elegans model alanlar daha şanslı bu durumda söylemem üzerine malesef yapacak birşey yok belirli bir tarihten itibaren üretilen modellerimiz böyle diyip kapattı. ben birden çok soru sordum bayan beyin sulanması geçirdiği için yapcak birşey yok diyip kestirdi. 10 bin tl fazla para verip start stop alıyoruz ama elegas model alanlar daha şanslı. yine tek cvp yapacak birşey yok. arkadaşlar buradaki navigasyonu takan oto elektrikcisiyle yaptığım konuşmada kolçak usb ve teybinde beraberinde gönderilmemesi üzerine vergiler dahil toplamda 5-8 bin tl arasında bir karları varmış bayinin. gidip teyip sorarsanız haklı olduğumu anlarsanız dedi adam bencede en az bir teyip bayide 2 bin tl. kafanızdaki tüm soruları sorduğumu düşünüyorum siz sorun sormuşsam eğer ben cvplarım
not: mesaide olduğum için cok hızlı yazmak zorunda kaldım harf yanlışlıkları olabilir affola.... saygılar...