Ayna altı led!(kartal gözü led de başbakan)

Link bu turgut hocam ledler daha yola çıkmadı kargoya verildikten sonra hong kong post olduğu için 5 gün içersinde elimde olur o zaman detaylı paylaşacağım.çalışma prensibi su şekilde .
Normal araç seyir halinde beyaz yanmakta sağ yada sola sinyal verildiğinde sarı ya dönüyor gelsin iyimi ettik kotumu ettik bakacağız [emoji4]
Sıkı pazarlık sonucu 5 dolar indirim yaptı çekik gözlü arkadaş.
http://www.aliexpress.com/item/Car-...ght-For-Honda-CIVIC-CITY-2012/1983508213.html

bu urunu ben de takip ediyorum ancak cok pahali geldi bana. 50$ gibi olsaydi hemen siparis verecektim. aslinda toplu alim olsaydi belki daha fazla indirim olurdu.

Ben toplu alımlara karşıyım bakın edin çok nadirdir toplu alim yapılarak işin sonuna varılan .
Bende sizin ile aynı fikirdeyim aslında fiyat pahalı ama çift renk olduğu için beni cezbetti. [MENTION=245]tombilibu[/MENTION]

forumda toplu alim cok konusuluyordu bir ara, ondan yazdim.
Hocam ben aldım 5$ hadi toplu alim oldu 10 $ indirim olsun.o aradaki bekleme zaman uğraşa inanın değmez.hadi uğraş filan neyse sonuç olmayınca iş çığrından çıkar.
Normal doğum için saatlerce sancı çeken kadını olmuyor deyip sezeryanla doğum yaptirmaktan farksız gözümde[emoji6]
Baştan sezeryan al gitsin[emoji4]

Hocam ben aldım 5$ hadi toplu alim oldu 10 $ indirim olsun.o aradaki bekleme zaman uğraşa inanın değmez.hadi uğraş filan neyse sonuç olmayınca iş çığrından çıkar.
Normal doğum için saatlerce sancı çeken kadını olmuyor deyip sezeryanla doğum yaptirmaktan farksız gözümde[emoji6]
Baştan sezeryan al gitsin[emoji4]

sizinki gelsin bi bakalim, belki dolar da biraz duser:-))

İsmail hocam çok güzel olacağına eminim, ben de takip ediyorum.
2015 model makyajlı kasalara da olur mu bu ledler?

Geri