Hayırlı satışlar.
Hocam bende fb7 var 2012 dream satmayı düşünüyorum aklımdaki rakam 50,000tl gibi bi rakam sizce fiyat olarak nasıl.
Hocam o aracın sıfırını 57000 e satıyorlar. 50000 biraz fazla değil mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı satışlar.
Hocam bende fb7 var 2012 dream satmayı düşünüyorum aklımdaki rakam 50,000tl gibi bi rakam sizce fiyat olarak nasıl.
Normal hocam çünkü fd6 nın premiumları o fiyat aralığında.
Honda piyasası gündemi rahatsız ediyor fiyatlar abartılı oldugundan bende hemen hemen çoğu hondaya bakarak sitelere veya elden alınan değerlere göre ortalama bir fiyat çıkardım.
55.000₺ gibi bir rakam düşünüyorum.
Aldıgım fiyatı masrafıda forumda belirtmiştim aldıgımda.
Hayırlısı olsun bakalım.
Aracı martta aldım haziran gibi 54.000e istemişlerdi vermemiştik üstat. Yarın pazara çekecem bir bakalım hem zaman geçsin hem bir piyasa araştırması yapalım. Ben yazılana göre yazdım satılana göre de bir fiyat belirleyip ona göre orta yolu bulurum bir şekilde [MENTION=453]bilal333[/MENTION]
2012 fb7 elegance beyaz otomatik aracıma 58 istemiştim az istemişim gerçi satmaktan vazgeçtim iyi satmamışımHonda piyasası gündemi rahatsız ediyor fiyatlar abartılı oldugundan bende hemen hemen çoğu hondaya bakarak sitelere veya elden alınan değerlere göre ortalama bir fiyat çıkardım.
55.000₺ gibi bir rakam düşünüyorum.
Aldıgım fiyatı masrafıda forumda belirtmiştim aldıgımda.
Hayırlısı olsun bakalım.
2012 fb7 elegance beyaz otomatik aracıma 58 istemiştim az istemişim gerçi satmaktan vazgeçtim iyi satmamışım
3-4 ay önce fb7lere 57-58 yazıyorlardı. Ben alırken mart ayında 56 yazanda vardı 2012 elegance. Şu an 58-59+ gibi bir rakamlar yazılıyor.