Eski arabada olup da yenilerden kesilen o kadar ekipman var ki. Sanki konfor ekipmanları kotası var. Bir şey ekleyince başka bir özelliği çıkarmak zorundalar.
Mesela, zamanında 4 cam da sıkışma modüllü ve kapanan tip diye duydum da duygulandım.
[quote author=Mesudum link=topic=809.msg14370#msg14370 date=1412940346]
Eski arabada olup da yenilerden kesilen o kadar ekipman var ki. Sanki konfor ekipmanları kotası var. Bir şey ekleyince başka bir özelliği çıkarmak zorundalar.
Mesela, zamanında 4 cam da sıkışma modüllü ve kapanan tip diye duydum da duygulandım.
[/quote]
4 camda sıkıstırma kontrollü tek dokunus ile acilip kapanan otomatik camli bir Honda var miydi eskiden eger var ise Jetta forumunda dalga gecmislerdi kullanabilirim
Eylul ayinda servise gittimde "Sami Bey, yeni kasa Honda CR-V'yi test edin bari" dediler.
Atasehir'de sokaklari CR-V ile dolastik. 4 cam da otomatik inip kalkiyordu
ama sag on kapidaki cami servis yetkilisi ile test ettik; sIkIsma emniyeti yoktu.
En azindan yetkili eliyle test etti ve olmadigina karar verdi.
[quote author=sk67a link=topic=809.msg14556#msg14556 date=1413112911]
Eylul ayinda servise gittimde "Sami Bey, yeni kasa Honda CR-V'yi test edin bari" dediler.
Atasehir'de sokaklari CR-V ile dolastik. 4 cam da otomatik inip kalkiyordu
ama sag on kapidaki cami servis yetkilisi ile test ettik; sIkIsma emniyeti yoktu.
En azindan yetkili eliyle test etti ve olmadigina karar verdi.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.