- Ad Soyad
- Fatih
- Aracınız
- Civic FC5 2020
fc5 bagaj amortisör uygulaması yapan kullanan var mı arkadaşlar memnun musunuz
Bende var bundan ama uzun vadede illa ki fitilin takıldığı yer eğilecek diye geri söktüm. Uzun vidalar sayesinde eğilme yapmaz diye düşünmüşler fakat bana pek sağlıklı gelmedi. Piston siparişi verdim. Bakalım gelince nasıl olacak
Ben bunu aldım, amortisöre göre daha kullanışlı. Onda del-sök-tak vs işler var, çoğunun da kuvveti ayarsız oluyor ya zorluyor bagaj kapağını ya da bozuluyor. Bu linkini verdiğim yayın kurulumu 5dk sürmüyor, çok basit. Açılışı da gayet yumuşak, bir aksama da zarar vermiyor.
Merhaba, bende bundan aldım. Montajını yapmadım henüz umarım uzun ömürlü olur.Mrb arkadaşlar bu uygulanan araç benim hala sıkıntısız olarak kullanmaktayım amartisörden önce yaylı olan sistemi kullandım takılan yerde küf yapma ve takılan yerdeki saç olan kısımda hafiften bi eğme yaptı o yüzden serviste yaptırmıştım umarım faydalı olur paylaştığım link
bu amatisorden aldım montajınıda yaptım . güzel oldu. bagajı tamane açmıyor.en az 5 cm felan geride bırakıyor.oda bagajın sonuna kadar dayanıp bozulmasını önlüyor.sonuçta piston itme kuvveti yüksek olduğu için bagajı zorlayabilir.Merhaba, bende bundan aldım. Montajını yapmadım henüz umarım uzun ömürlü olur.
Bende bu üründen aldım iki tarafa da montajını yaptım teki kaldıramıyor spoilerdan dolayı ,bu seferde bagajı çok sert açıyor yaylar çok gergin
Ben bunu aldım, amortisöre göre daha kullanışlı. Onda del-sök-tak vs işler var, çoğunun da kuvveti ayarsız oluyor ya zorluyor bagaj kapağını ya da bozuluyor. Bu linkini verdiğim yayın kurulumu 5dk sürmüyor, çok basit. Açılışı da gayet yumuşak, bir aksama da zarar vermiyor.