Civic FC5 Bagaj amortisörü?

Aracınız
Civic ES7 2001
amortisörlerde frenleme özelliği var mı ?
Ben şnt garage dan aldım. Frenleme özelliği olmadığı için bagaj kapağı açılırken sert açılıp silkeleme yapıyordu. Sonra başka Amortisör firmasından frenli Amortisör aldım. Şu an memnunum. Bir sorum daha olacak
Amortisörler kapalıyken de güç uyguladığı için uzun vadede bagaj ayaklarında bir oynama açılmaz vs. Oldu mu
yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem olmadı. çok soğuk havalarda ilk açılış biraz yavaş oluyor. Gayet güzel çalışıyor

Ad Soyad
Ramis
Aracınız
Civic FC5 2020
amortisörlerde frenleme özelliği var mı ?
Ben şnt garage dan aldım. Frenleme özelliği olmadığı için bagaj kapağı açılırken sert açılıp silkeleme yapıyordu. Sonra başka Amortisör firmasından frenli Amortisör aldım. Şu an memnunum. Bir sorum daha olacak
Amortisörler kapalıyken de güç uyguladığı için uzun vadede bagaj ayaklarında bir oynama açılmaz vs. Oldu mu
Nereden aldınız frenlemeli olanı

Ad Soyad
Siraç
Aracınız
Civic FC5 2020
merhabalar, bende takmak istiyorum ama ileride fitillere zarar veriyor, yamultma yapıyor bagaj su almaya başlıyor falan diye şikayet duyduğumdan beri vazgeçtim. Net bir öneri yapın lütfen kullananlar en iyisi şudur diye direkt alalım kurtulalım ya gerçekten istek değil bir ihtiyaç arabada kesinlikle olması gerekiyor.

Ad Soyad
Salih ŞENCAN
Aracınız
Civic FE1 2022
merhabalar, bende takmak istiyorum ama ileride fitillere zarar veriyor, yamultma yapıyor bagaj su almaya başlıyor falan diye şikayet duyduğumdan beri vazgeçtim. Net bir öneri yapın lütfen kullananlar en iyisi şudur diye direkt alalım kurtulalım ya gerçekten istek değil bir ihtiyaç arabada kesinlikle olması gerekiyor.
Bende aynı seyleri duydum siz uygulama yaptınız mı?

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Pistonlu yerine hazır araca uygun yaylardan alın kullanın, bu kadar dert etmeye gerek yok. Önceki aracım Yeni City'e amortisor kol taktırmıştım, kasıntı duruyordu, Civicte yaya geçtim.

Ad Soyad
Siraç
Aracınız
Civic FC5 2020
İlk sayfada bahsetmiştim, oradaki link çalışıyorsa bakabilirsiniz.
Evet duruyor kontrol ettim. Sanırım bunu alacağım piston işleminde delme var asla yapacağım bir şey değil. Bu yayda da dediğim gibi uzun vadede zarar verme muhabbetinden dolayı çekincem vardı ancak satıcıyla da bi görüşeceğim ona göre yay gönderecektir. Zaten açıklamasında da yazmış uygun sertlikte yay için araç bilgisi iletin diye. Bi düşüneceğim ama bundan başka seçeneğimiz yok gibi. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz?

Geri